Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Exposicions
        • Els alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny Pau Gargallo mostren les seves obres a la sala d’exposicions El Refugi

Els alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny Pau Gargallo mostren les seves obres a la sala d’exposicions El Refugi

Publicada: 16.04.2007Secció: Exposicions

Les feines d’aquests joves artistes s’inspiren en el títol “A l’entorn de la ciència”. Tot i que de moment aquests estudiants no són artistes reconeguts, les seves obres van aconseguir omplir la sala El Refugi durant la inauguració de divendres.



Enguany, l’escola Pau Gargallo ha apostat per analitzar la intersecció Art i Ciència i constatar les possibilitats de l’enriquiment mutu. Els alumnes han reivindicat punts de trobada i lectures creuades entre diferents vessants del coneixement. Aquests joves artistes, es mostraven entusiasmats amb el fet d’exposar les seves feines. El director del centre, Toni Vila, ha valorat molt positivament la feina realitzada pels alumnes al llarg d’aquests últims mesos ja que per als alumnes ha estat un excel·lent exercici traspassar les barreres entre els àmbits humanístic i científic.



L’alcaldessa Maite Arqué, present en l’acte d’inauguració de l’exposició, va anunciar la possibilitat de convertir l’antic edifici de l’escola Artur Martorell en una ampliació de l’escola d’art Pau Gargallo, que tot i la flexibilitat dels seus horaris no disposa del suficient espai per fer front a la demanada dels alumnes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat