Botó Contacta amb Badaweb

Noves línies de P3 a Llefià

Publicada: 11.04.2007Secció: Educació

Llefià, el barri badaloní que ha assumit l’augment més important de la natalitat, haurà de valorar la possibilitat d’obrir nous grups escolars de P3 un cop finalitzi el període de preinscripcions iniciat aquesta setmana. La regidoria d’ensenyament també té el compromís de la Generalitat d’estudiar la creació d’un nou centre públic a Bufalà.



Des del 2003 hi ha hagut un augment de la demanda de places de Primària, un increment que s’ha notat sobretot al barri de Llefià. Un altre dels barris que ha vist créixer la demanda de places públiques de Primària és Bufalà. Per garantir-ne l’oferta l’Ajuntament ja ha aconseguit un compromís amb el Departament d’Educació de la Generalitat d’estudiar la viabilitat de crear un nou centre públic a la zona.



Prop de 2.000 nens de Badalona han iniciat aquesta setmana el procés de preinscipció. Un decisió molt important per les famílies i infants ja que la primària determinarà quin serà l’institut on aquests nous alumnes cursaran l’ESO.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat