Botó Contacta amb Badaweb

Una ruta històrica per Dalt la Vila

Publicada: 11.04.2007Secció: Urbanisme

La gerència del nucli antic de Badalona pretén crear una ruta històrica pel Dalt de la vila que utilitzarà el paviment com a instrument didàctic.



El projecte d’urbanització de la plaça de la Constitució i del passeig de la Font ha estat aprovat per l’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya. De moment, ja s’ha realitzat una anàlisi del creixement urbà del nucli antic, en què es prenen com a base els moments històrics més característics de la història del Dalt de la Vila.



Un cop finalitzin les obres, els visitants del Dalt de la Vila reconeixeran a través dels paviments de la zona les diferents etapes de creixement fins a l’actualitat. Està previst que per a cada etapa de formació i consolidació del barri s’utilitzi un tipus de paviment exclusiu.



El pressupost d’execució de les obres al Dalt de la Vila és de 360.000 euros. La meitat de les despeses correran a càrrec de l’institut català del sòl. Es preveu que les obres comencin a l’estiu i que s’allarguin prop de quatre mesos. Per tant, a finals d’any Badalona podria comptar amb un incipient museu a l’aire lliure que expliqués de forma pedagògica l’evolució urbanística i social del seu nucli antic.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat