Botó Contacta amb Badaweb

Aprovat el projecte de remodelació de Juan Valera

Publicada: 11.04.2007Secció: Urbanisme

El barri de Llefià continua en obres. Un cop inaugurat el passeig de Floridablanca, l’ajuntament ha aprovat el projecte d’urbanització del carrer de Juan Valera.



Aquest carrer es troba entre l’avinguda de Marquès de Sant Mori i la confluència entre els carrers Richard Strauss i Víctor Balaguer. Després que s’hagin acabat les intervencions a setze carrers dels barris de Sant Joan de Llefià i la Pau, l’ajuntament ha aprovat el projecte d’urbanització de Juan Valera.



Amb aquesta proposta es pretén recuperar aquest espai públic per a les persones i dotar-lo d’àmplies voreres i de nou mobiliari. D’altra banda, també es renovarà la xarxa de clavegueram i es retirarà la xarxa de serveis enlairats, principalment, de telefonia i electricitat. Una de les intervencions més importants és la reordenació dels vehicles a banda i banda del carrer.





S’estima que les despeses totals derivades per l’execució del projecte siguin d’1 milió 200.000 euros. Aquesta actuació forma part del projecte de la Llei de barris de la Generalitat, que beneficia la coneguda com a Serra d’en Mena, al límit entre Badalona i Santa Coloma. Les obres a Juan Valera duraran a l’entorn d’un any.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat