Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • El projecte Badalona Capital Europea del Bàsquet, el Màgic BDN, podria estar enllestit a principis de l’any vinent

El projecte Badalona Capital Europea del Bàsquet, el Màgic BDN, podria estar enllestit a principis de l’any vinent

Publicada: 10.04.2007Secció: Urbanisme

El president de La Penya, Jordi Villacampa, ho ha confirmat al programa 5 minuts + d’aquesta casa. Després de set anys d’espera, les obres estan ja força avançades i aquest parc temàtic relacionat amb l’esport de la cistella podria ser una realitat en pocs mesos.



Villacampa recorda que el projecte ha patit alguns retards però, afirma que ara és apunt de posar-se en marxa. El president del DKV Joventut diu que el Màgic BDN serà un important pol d’atracció per la ciutat, que enllaçarà el centre històric amb el nou centre que serà el port esportiu i pesquer i que es convertirà en una gran zona d’esport, oci i comerç.



La Capital Europea del Bàsquet ha de convertir-se, segons els seus promotors, en un nou eix de centralitat de Badalona i en impulsora d’aquest esport tan popular a la nostra ciutat

El projecte ocuparà una superfície de cent mil metres quadrats, i s’articularà entorn del Pavelló de la Penya, just per damunt de l’autopista C31.

La Capital Europea del bàsquet aplegarà diverses instal·lacions com un museu interactiu, una residència d’esportistes, deu pistes polisportives, sales de cinema, zones de restauració i comerços especialitzats. L’element distintiu i visual del complex serà un edifici en forma de pilota de bàsquet, amb un diàmetre de 36 metres. El cost inicial del projecte és de 36 milions d’euros. Badalona tindrà així el primer parc temàtic mundial dedicat a aquest esport.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat