Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • El Departament d’Educació de la Generalitat preveu aprovar la reducció de les hores lectives de plàstica i dibuix a les escoles

El Departament d’Educació de la Generalitat preveu aprovar la reducció de les hores lectives de plàstica i dibuix a les escoles

Publicada: 10.04.2007Secció: Educació

La proposta ja ha generat un debat sobre la conveniència o no d’aquesta mesura que podria afectar a la formació dels futurs professionals d’aquesta àrea.



La plàstica i el dibuix són dues matèries crucials en l’aprenentatge d’aquells que en un futur vulguin dedicar-se a aquest sector creatiu. És més, alguns professionals ja s’hi ha mostrat en desacord. Des de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona la repercussió que pot tenir encara està per veure. Segons ha explicat el coordinador pedagògic d’aquest centre d’ensenyament, Carles Torner, la mesura significa que es passa dels 4 crèdits de plàstica a l’ESO a 3. Tot i que a 4art d’ESO l’alumne podrà triar aquestes assignatures, sempre i quan li convinguin. Per Torner, el problema no és aquesta reformulació de les hores lectives de plàstica i dibuix. Per aquest docent cal preguntar-se si els alumnes de 3er d’ESO són prou madurs per decidir a què voldran dedicar-se professionalment en un futur.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat