Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • Aquesta setmana ha començat el quart tram de la primera fase d’obres del Passeig de Circumval·lació

Aquesta setmana ha començat el quart tram de la primera fase d’obres del Passeig de Circumval·lació

Publicada: 30.03.2007Secció: Urbanisme

L’etapa permet ampliar els treballs des de la confluència dels carrers fronterers entre Badalona i Santa Coloma com són Sant Eduard, Sant Antoni Abad, Sant Jordi i Goya i que forma part del projecte de millora d’una via que unirà Badalona i Santa Coloma.



La nova etapa de millora del sector de la Serra d’en Mena suposa dissenyar nous recorreguts alternatius de vehicles, tenint en compte que l’accés de cotxes als guals quedarà garantit. Tot i això, pel que fa al transport públic, es mantenen els desviaments dels autobusos BD3, B18 i 801.



Els treballs consten d’una segona fase que implicarà més modificacions del trànsit que es donaran a conèixer quan afecti el tram entre el carrer Sant Jordi i Goya i fins a la Plaça de la Torre de l’Ou.



Les obres formen part de la fase de transformació del projecte d’Intervenció Integral dels 7 barris fronterers de la Serra d’en Mena, en l’actualitat en execució i que forma part de la Llei de millora de Barris. La intervenció suposa la creació d’un gran passeig totalment renovat que unirà Badalona i Santa Coloma de Gramenet, des de la Plaça de la Torre de l’Ou i fins a la Plaça de la Pau.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat