Botó Contacta amb Badaweb

L’escola Artur Martorell ha estrenat edifici

Publicada: 29.03.2007Secció: Educació

Després de més d’una dècada de reivindicacions per fi han aconseguit el trasllat que tant esperaven. Però no han hagut d’anar massa lluny, ja que el nou edifici també es troba al mateix Parc de Can Solei.



Ahir va ser el primer dia de classe al nou edifici de l’Artur Martorell. Després d’una setmana de trasllat, entre transportar material i col·locar el mobiliari, els nens i nenes tenen els últims dies del trimestre per anar-se adaptant al nou espai. La satisfacció per la inauguració del nou espai ha estat generalitzada.



Tot i que els alumnes ja poden fer classe a la nova escola encara queden algunes coses pendents. Les obres encara segueixen a l’entrada on s’hi estan fent les escales per accedir-hi, i s’hi està construint una tanca per delimitar el centre. Espais com el gimnàs i el menjador entraran en funcionament a l’inici del tercer trimestre, després de Setmana Santa. Els alumnes de l’Artur Martorell estan molt contents amb el canvi d’escola. La construcció i el trasllat a un nou edifici forma part d’una lluita de pares, mares i professors que ha durat més d’una dècada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat