Botó Contacta amb Badaweb

Detinguts per robar 22.500 metres de fil de coure de les obres de l’AVE

Publicada: 28.03.2007Secció: Successos

Els Mossos d’Esquadra han detingut a 10 persones, la majoria dels quals de Badalona, i de nacionalitat romanesa, acusades d’haver robat uns 22mil 500 metres de fil de coure de les obres de l’AVE que s’efectuen a Maçanet de la Selva.



El fil de coure sostret estaria valorat en més de 264mil euros i les persones detingudes tenen entre 17 i 31 anys, tot i que la majoria d’ells, tenen antecedents policials. El primer dels robatoris s’hauria produït la nit del 19 al 20 de març, tot just fa una setmana, quan s’haurien endut gairebé 9mil metres de cable de coure. Dos dies més tard els agents de la policia autonòmica van observar tres furgonetes sospitoses amagades entre uns arbres en una zona situada a prop del magatzem d’aquest material i proper a les obres. Quan unes dotacions van apropar-se a l’indret, tres sospitosos van fugir corrents camp a través. Els vehicles abandonats en la fugida contenien diverses bovines de fil de coure. Els agents, però, encara van trobar més furgonetes dins del bosc, carregades en aquest cas amb gairebé 14mil metres de fil de coure.



Els detinguts se’ls va trobar caminant per la carretera que en veure’s sorpresos per la policia van intentar amagar-se. Un dels detinguts és menor d’edat, ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors, mentre que la resta ja ha passat també a disposició del Jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat