Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • Badalona candidata a optar als Premis a les millors iniciatives locals de Medi Ambient 2006 de la Diputació

Badalona candidata a optar als Premis a les millors iniciatives locals de Medi Ambient 2006 de la Diputació

Publicada: 27.03.2007Secció: Medi Ambient

Badalona és una de les localitats catalanes candidates a optar als Premis a les millors iniciatives locals de Medi Ambient 2006 de la Diputació de Barcelona en la categoria a la millor iniciativa local per l’estalvi de l’aigua.



En total són 42 les candidatures que opten a aquests premis, 18 municipis a la millor iniciativa local per l’estalvi de l’aigua i 24 municipis més en que s’ha valorat l’eficiència, l’estalvi i el foment de les energies renovables. En la mateixa categoria que Badalona també hi trobem el Consorci per la Defensa de la Conca del Besòs. En l’altra categoria s’han seleccionat municipis de la comarca com Santa Coloma de Gramenet o propers al nostre territori com és el cas d’El Masnou.



Els premis s’entreguen demà dimecres al Parc Tecnològic del Vallès, a partir de les 7 de la tarda. Els municipis guardonats rebran 6mil euros, mentre que també hi ha un accèssit que s’endú 3mil euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat