Botó Contacta amb Badaweb

L’Artur Martorell estrenarà dimecres al nou nou edifici

Publicada: 26.03.2007Secció: Educació

Els alumnes de l’Artur Martorell del barri del centre iniciaran les classes dimecres al nou nou edifici, situat al mateix parc, després que divendres en van iniciar el trasllat. Es tracta d’una fita molt important pels pares i alumnes ja que és una reivindicació de fa més d’una dècada.



Està previst que al llarg del dia d’avui i dimarts encara s’allargui la mudança tot i que demà passat es converteix en la gran data en què els alumnes estrenaran les noves aules. Els dos edificis que la família Croma Cros va cedir a l’Ajuntament ara fa més de 30 anys per ubicar-hi un centre d’ensenyament, deixaran de tenir aquesta funció. Divendres passat va ser el darrer dia dels alumnes de l’Artur Martorell en aquests dos edificis.



Després del canvi d’espai tan esperat, l’Artur Martorell té previst tenir una segona línia ja que sempre s’inscriuen més nens dels que poden acollir. Només els cal que el departament d’educació els aprovi el projecte. L’Associació de mares i pares també s’ha mostrat satisfeta amb el trasllat ja que han aconseguit el que feia molt temps que demanaven segons explicava la seva presidenta, Maria Garcia.



Amb una xoxalatada profesors i alumnes s’han volgut acomiadar de les que han estat les seves aules durant molt de temps. Dimecres toranaran a classe, ho faran però estrenant edifici.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat