Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L’Hospital Municipal aplica un nou mètode d’esterilització femenina que no requereix anestèsia general ni hospitalització

L’Hospital Municipal aplica un nou mètode d’esterilització femenina que no requereix anestèsia general ni hospitalització

Publicada: 23.03.2007Secció: Salut

És la substitució de la clàssica lligadura de trompes. La intervenció dura una mitja hora i la pacient pot fer vida normal el mateix dia.



L’objectiu del mètode Essure és el d’obstruir les trompes de falopi per impedir la fecundació de l’òvul. La diferència amb la lligadura de trompes és que, enlloc d’accedir-hi practicant una incisió a l’abdomen de la dona, s’hi accedeix mitjançant la vagina i l’úter. Aquest mètode anticonceptiu és definitiu i consisteix en col·locar un petit dispositiu flexible en les dues trompes de falopi. El teixit del cos es va encarnant amb el temps dins d’aquest dispositiu i bloqueja les trompes.



L’Hospital Municipal és un dels primers centres sanitaris públics catalans que aplica el mètode Essure. Des del juliol del 2006 ha practicat 25 intervencions amb aquest sistema. Els resultats obtinguts pel Servei de Ginecologia han estat molt positius.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat