Botó Contacta amb Badaweb

La Guardia Urbana torna a posar en marxa el programa “La Ciutat Dorm”

Publicada: 23.03.2007Secció: Seguretat

Una iniciativa basada en teatre al carrer per demostrar als més joves que sortir de nit és possible sense necessitat de consumir alcohol o drogues.



Les arts escèniques resulten un bon vehicle per transportar idees. Basant-se en aquesta premissa la Guàrdia Urbana aprofita aquest dissabte que l’Obra Social de La Caixa ha organitzat un espectacle de teatre al carrer per tornar a posar en marxa aquest programa. La problemàtica de l’incivisme, de la que se’n queixen els veïns dels barris de l’entorn, també hi serà present en el missatge dels espectacles de carrer que trobarem aquest dissabte.



El grup “A l’Aigua” són els responsables d’aquesta proposta teatral que s’ubicarà als aparcaments de la zona d’oci nocturn de Can Ribó. Abans se sortirà en cercavila des de l’estació de tren i fins al final del passeig marítim a tocar amb la riera de Canyadó, a les 9 del vespre. A les 10 hi haurà refrigeri pels participants i des d’aquella hora i fins les 3 de la matinada se succeiran els espectacles per conscienciar els joves que es pot sortir de festa sense consumir alcohol i drogues i sense molestar els veïns.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat