Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Un grup d’alumnes i professors de l’escola d’educació social de Frankfurt venen a Badalona per conèixer el sistema educatiu del nostre país

Un grup d’alumnes i professors de l’escola d’educació social de Frankfurt venen a Badalona per conèixer el sistema educatiu del nostre país

Publicada: 22.03.2007Secció: Educació

Un grup d’alumnes i professors de l’escola d’educació social de Frankfurt són aquests dies a Badalona per conèixer de prop el sistema educatiu del nostre país. En concret, visitaran col·legis on els alumnes són de diversa procedència.



22 alumnes i 2 professors de l’escola superior d’educació social de Frankfurt han visitat algunes escoles de Badalona. La pirmera d’elles, ha estat el col·legi Baldomer Solà on conviuen alumnes de diverses nacionalitats.



La convivencia entre cultures no és un fet aïllat. A Frankfurt també existeix. De moment, l’única diferència que han trobat és que a Alemanya, el títol de mestre no s’obté a la universitat. A banda de visitar l’escola Baldomer Solà, el grup d’alumnes i professors visitarà altres col·legis de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat