Botó Contacta amb Badaweb

"1 quart de ràdio" de RCB guardonat amb el premi Rosalia Rovira

Publicada: 19.03.2007Secció: Seguretat

El programa dels 25 anys de Ràdio Ciutat de Badalona, “Un quart de Ràdio”, ha estat guardonat amb el premi Rosalia Rovira, dins el lliurament dels Premis de la Comunicació Local de la Diputació de Barcelona, lliurats aquest cap de setmana a Rubí. Una cinquantena d’espais radiofònics competien en aquest guardó, que s’atorga a programes informatius o de divulgació de producció pròpia.



“Un quart de ràdio” és un espai impulsat per Gina de Tera i Carles Carvajal que en dotze hores seguides va resumir els 25 anys de l’RCB. Per això va comptar amb professionals que han passat per la ràdio durant tota aquesta trajectòria.



Badalona Comunicació, organisme que engloba els mitjans municipals, va estar també present als premis de la Diputació a partir d’una producció de Televisió Badalona. El programa del món del còmic “This is not another freaky tv show” va quedar finalista del premi al millor programa d’entreteniment de producció pròpia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat