Botó Contacta amb Badaweb

La Campanya de Música difondrà la música entre els infants de la ciutat

Publicada: 15.03.2007Secció: Educació

Aquest és l’objectiu de la 20ena edició de la Campanya de Música d’enguany organitzada per l’Ajuntament de Badalona. Una iniciativa pensada per donar a conèixer les principals agrupacions de música de cambra i el conjunt de música moderna.



La iniciativa està ideada perquè en puguin gaudir els nenes i nenes dels diferents centre públics d’ensenyament primari de Badalona i que resulti un complement a la seva formació musical.



La primera de les actuacions es va fer la setmana passada al Teatre Principal tot i que les sessions continuaran els dies 19 i 20 de març amb “El quartet de corda” i acabaran del 12 al 18 d’abril amb propostes pels alumnes de 5è i 6è de primària. La valoració dels seus organitzadors és molt bona i consideren que la proposta està més que consolidada.



La campanya ha començat aquest mes de març i s’allargarà fins a l’abril amb una novetat i és que aquest 2007 s’ha encetat una programació de música adreçada a les escoles bressol de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat