Botó Contacta amb Badaweb

Badalona fa un pas més en la recollida de brossa orgànica

Publicada: 13.03.2007Secció: Medi Ambient

Els barris de La Salut, Can Claris i el grup d’ habitatges de Joaquim Ruyra de Badalona han iniciat ja la recollida selectiva d’aquest tipus de residus. Els veïns i establiments de la zona han rebut el darrer mes informació sobre com dur a terme la selecció de la brossa orgànica. La fracció orgànica es pot dipositar en uns nous contenidors des de les set de la tarda i fins a les nou de la nit.



Als barris de Verge de La Salut, el Centre, Dalt La Vila i les noves urbanitzacions de la façana marítima ja fa temps que es va posar en marxa aquesta experiència. De moment, el balanç que es fa des de l’ajuntament és molt positiu. El regidor de via pública, Francesc Serrano, afirma que els badalonins tenen cada cop més cultura pel que fa a la recollida selectiva i que entre la brossa orgànica hi ha entre un 15 i un 20 per cent de residus impropis, la mitjana habitual. A més, segons el regidor, des que a més del porta a porta s’ han instal·lat contenidors de recollida de brossa orgànica al barri del centre s’ ha multiplicat per quatre la quantitat recollida.



Serrano recorda que el darrer mes s’ ha dut una campanya informativa molt intensa amb visites personalitzades incloses a 8 mil habitatges i més de 200 comerços i establiments alimentaris de la zona. En alguns casos, per poder facilitar la comprensió d’alguns col·lectius que viuen al barri, la informació s’ ha traduït al xinès i a l’ àrab.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat