Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Badalona Serveis Assistencials ha rebut el certificat de responsabilitat social de la norma SA8000

Badalona Serveis Assistencials ha rebut el certificat de responsabilitat social de la norma SA8000

Publicada: 08.03.2007Secció: Salut

Aquesta empresa municipal, que gestiona una bona part dels serveis sanitaris a la ciutat, es converteix en la primera organització sanitària de l’Estat que aconsegueix acreditar-se amb aquesta norma.



Badalona Serveis Assistencials ha aconseguit aquesta certificació gràcies a la seva política relativa a la millora de les condicions dels treballadors i el respecte als drets humans. L’organisme aplica, a més, mesures per estalviar energia i minimitzar els residus que genera. Això es tradueix en accions com no imprimir les radiografies per no generar contaminants radiològics, o reduir el consum de paper a partir d’informatitzar la història clínica.



El contingut de la norma SA8000 està basat en les convencions de l’Organització Internacional del Treball i la Declaració Universal dels Drets Humans, entre d’altres.



Badalona Serveis Assistencials té en l’actualitat una plantilla d’uns mil dos cents treballadors. Gestiona l’Hospital Municipal, el Centre Sociosanitari El Carme, la meitat dels centres d’atenció primària de Badalona i el Servei d’Atenció Integral a Domicili.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat