Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L’Hospital Germans Trias i Pujol acull per primer cop una jornada commemorativa per celebrar el dia de la treballadora

L’Hospital Germans Trias i Pujol acull per primer cop una jornada commemorativa per celebrar el dia de la treballadora

Publicada: 07.03.2007Secció: Salut

Un dia en que es posarà de relleu altra vegada les diferències que hi ha entre homes i dones en l’àmbit laboral i per reclamar una aturada de la violència de gènere. Per aquest motiu es farà un homenatge a la darrera víctima badalonina, Mercè Molina.



Aquesta és la primera vegada que s’organitza un acte d’aquestes característiques que pretén incidir en la consciència ciutadana per la necessitat de protegir encara la dona dels greuges comparatius que pateix respecte els homes. La jornada l’han organitzat les secretaries dels sindicats de Comissions Obreres i de la UGT.

Per ajudar a reflexionar s’han organitzat dues conferències. Una de les intervencions anirà a càrrec de la cap d’infermeria de l’Hospital Clínic de Barcelona, Teresa Etxevarría, i sobre les qüestions de gènere en l’àmbit sanitari. L’altra ponència anirà a càrrec de Sònia Alcàntara, secretaria d’acció sindical per la CGT de Barcelona i que tractarà sobre les desigualtats entre home i dona en l’àmbit laboral.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat