Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • El CEIP Ítaca de Llefià és el primer centre escolar de Badalona en obrir les seves portes a la ciutadania

El CEIP Ítaca de Llefià és el primer centre escolar de Badalona en obrir les seves portes a la ciutadania

Publicada: 05.03.2007Secció: Educació

A partir d’ara, veïns del barri es beneficiaran de les instal·lacions de l’escola en horari extraescolar. El barri de Llefià de Badalona compta amb un nou equipament de lleure. Es tracta del pati de l’escola Ítaca. A partir d’ara, els veïns de Llefià podran gaudir de les instal·lacions d’aquest centre educatiu de les 5 a les 9 de la tarda. Pel que fa als caps de setmana, l’escola romandrà oberta tots els dissabtes i diumenges al matí.

L’obertura al públic d’aquest espai ha estat celebrada pels ciutadans ja que es tracta d’un barri amb un nombre molt limitat de zones verdes i amb manca d’infrastructures esportives. Daniel Alfonso, membre de la vocalia de joventut i cultura de l’associació de veïns s’ha mostrat satisfet amb l’èxit assolit després de deu anys de reivindicacions.



Ara per ara, aquesta és l’única escola badalonina oberta al públic, tot i que des de l’ajuntament no es descarta obrir-ne altres. Des d’ara, les escoles Barres i Ones, Júlia Minguell i Enric Borràs, així com la pròpia biblioteca de l’escola Ítaca, s’afegeixen a la proposta d’obrir les seves portes a tota la ciutadania. Per a dur a terme aquest projecte, s’ha comptat tant amb la col·laboració de l’ajuntament com de l’associació de veïns del barri. Amb aquesta obertura es pretén promoure la cohesió social del barri i donar una empenta a la relació escola-barri.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat