Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • La Generalitat ha aprovat l’oferta pública de gairebé 3 mil places per treballar als centres sanitaris de l’ICS

La Generalitat ha aprovat l’oferta pública de gairebé 3 mil places per treballar als centres sanitaris de l’ICS

Publicada: 01.03.2007Secció: Salut

La Generalitat ha aprovat l’oferta pública de gairebé 3 mil places per treballar als centres sanitaris de l’Institut Català de la Salut, l’ICS. L’oferta s’ha de convocar durant el primer trimestre d’aquest any i ha de servir per situar l’índex d’estabilitat dels professionals de l’ICS en més del 90%.



En l’àmbit de l’Atenció Primària al Barcelonès Nord i Maresme es convoquen un total de 153 places, mentre que l’Hospital de Germans Trias i Pujol les places a disposició són 256, més una 60ena de facultatius especialistes. ATS, assistent social, metges de familia, pediatres, odontòlegs i auxiliars d’infermeria són els professionals que es demanden a Badalona i rodalies.



La convocatòria arriba per reduir el percentatge d’inestabilitat provocat pels trasllats, el creixement de plantilla provocat pels plans de xoc, per cobrir les excedències, renúncies o jubilacions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat