Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • El pont que connectarà el port amb la zona sud serà el primer que es construirà de la segona fase de les obres de la façana marítima

El pont que connectarà el port amb la zona sud serà el primer que es construirà de la segona fase de les obres de la façana marítima

Publicada: 27.02.2007Secció: Urbanisme

Aquest pont substitueix el de la antiga Cross i la seva construcció és un compromís de l’equip de govern municipal cap els veïns, de cara a millorar la mobilitat a la zona.



Tot just fa una setmana que han començat les obres de construcció de tres edificis de restaurant i comerç a la zona portuària. Aquestes obres han de tenir continuïtat amb la construcció de la segona fase i del port, que ara es comencen a licitar. Aquesta fase inclou la construcció del canal, la marina seca, un hotel i la remodelació del barri del Gorg. En concret han sortit a concurs públic tres projectes que suposen la retirada de les canalitzacions de la zona del canal, la urbanització de la zona i la construcció del nou pont que substitueix el de l’antiga Cross. Les obres del pont suposen una inversió de 9 milions d’euros, mentre que el pressupost total dels tres projectes és de 45 milions. Les obres de la segona fase, que començaran aquesta primavera, suposen una important transformació de la façana marítima i del barri de El Gorg.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat