Botó Contacta amb Badaweb

L'Escola de Natura proposa als escolars el programa “Viu el Parc”

Publicada: 27.02.2007Secció: Educació

Conèixer el Parc de la Serralada de Marina i inculcar als més petits valors de defensa i conservació de l’entorn són alguns dels objectius que planteja la 6ena edició del programa escolar “Viu el Parc”. La oferta lúdico-formativa està adreçada als alumnes de 5è que gaudiran de les activitats proposades.



Els escolars participen durant el dia d’avui i de demà de les propostes organitzades a Sant Jeroni de la Murtra, des de jocs amb material de rebuig, tallers d’art,... i fins i tot un recorregut guiat. La jornada acabarà amb l’espectacle “La màgia del Parc” i la participació del Mag Lari. Durant aquest any el nombre d’alumnes participants ascendeix a gairebé 600 estudiants de 19 escoles públiques de Badalona.



El programa Viu el Parc a la Serralada de Marina està promogut per l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona conjuntament amb els Ajuntaments de l’entorn més immediat del parc.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat