Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • La Guàrdia Urbana de Badalona considera que els últims incidents als barris de l’entorn de Can Ribó són simples bretolades

La Guàrdia Urbana de Badalona considera que els últims incidents als barris de l’entorn de Can Ribó són simples bretolades

Publicada: 26.02.2007Secció: Seguretat

La Guàrdia Urbana de Badalona considera que els últims incidents als barris de l’entorn de Can Ribó són simples bretolades de grups de joves a la sortida de les discoteques.



L’Oficina de Relacions Externes i Transparència de la Guàrdia Urbana assegurava al 5 minuts més que aquests incidents són només fets aïllats. El responsable de l’oficina Joan Carles Sust ha explicat que les dues patrulles mixtes de Guardia Urbana i Mossos d’Esquadra que vigilen la zona durant el cap de setmana no poden arribar a tot el territori.



Els barris afectats per bretolades són els situats a prop de la zona d’oci de Can Ribó. Precisament aquest vespre, l’Associació de Veïns de Canyadó ha proposat una trobada amb les entitats veïnals del Manresà i Iris-Sol-Casagemes per tractar sobre el tema de seguretat. L’objectiu és elaborar una proposta conjunta per exigir amb més força més vigilància.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat