Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Es crea el Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple per impulsar la investigació

Es crea el Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple per impulsar la investigació

Publicada: 23.02.2007Secció: Salut

Impulsar la investigació de les noves teràpies per tractar l’Esclerosi Múltiple. Aquesta és la finalitat de la Fundació GAEM, el Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple, que s’ha creat recentment i que ha encetat una campanya per recaptar fons a Catalunya.



La investigació es desenvoluparà a l’Hospital Germans Trias i Pujol durant aquest any. Es tracta de la primera fundació sanitària formada per un grup de malalts, alguns d’ells de Badalona i rodalies, amb l’objectiu d’impulsar la recerca i la investigació de nous tractaments. En concret, els diners que es recullin serviran per finançar la fase clínica d’una nova teràpia basada en la immunoteràpia cel·lular. Una investigació que obre noves esperances a la curació d’aquesta malaltia.



Dins d’aquest procés de recaptació de fons està previst celebrar un sopar benèfic de cara al proper 1 de març amb l’objectiu de sensibilitzar la societat catalana sobre l’esclerosi múltiple.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat