Botó Contacta amb Badaweb

La Policia Nacional ha detingut 30 xinesos a Badalona

Publicada: 23.02.2007Secció: Successos

La Policia Nacional ha detingut 30 xinesos a Badalona, al barri de La Pau, i Santa Coloma de Gramenet com a presumptes integrants d'una xarxa que falsificava passaports per portar ciutadans xinesos il·legalment. L’operació s’ha efectuat aquest dijous i es preveu que la 30ena de ciutadans xinesos passaran aviat a disposició judicial.



El grup finançava també les seves activitats amb la còpia i venda il·legal de DVD i amb la prostitució. Feia més de sis mesos que la Policia Nacional treballava conjuntament amb la policia francesa per desarticular aquesta xarxa il·legal de xinesos. Les investigacions han conduït els cossos de seguretat fins a Badalona i a Santa Coloma de Gramenet, on han realitzat diversos escorcolls. En un del carrer Granada, al barri de La Pau, els agents s'han endut almenys quatre copiadores de DVD, per la qual cosa se'ls podria acusar d'un delicte contra la propietat intel·lectual.



Segons fonts de la investigació, amb els diners de la pirateria es finançava una màfia que falsificava passaports per portar xinesos de manera il·legal. Els policies han descobert una camera a la façana des de la qual els detinguts controlaven qui entrava a la casa. Una casa on també s’hi ha trobat tres noies xineses que exercien la prostitució.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat