Botó Contacta amb Badaweb

El DKV Joventut està preparat per rebre l’Olimpiakós aquest vespre a ¾ de 9

Publicada: 22.02.2007Secció: Esports

Els verdinegres afronten el segon assalt del TOP 16, després d’haver perdut contra el CSKA de Moscou en el debut a aquesta fase de la competició.



El tècnic Aíto Garcia Reneses podrà comptar amb pràcticament tots els efectius de la plantilla. Elmer Bennet estarà a punt igual que Roberto dueñas. El pivot Robert Archibald és dubte tot i que les seves molèsties estan remetent. L’únic que quedarà apartat serà Lubos Barton.

La penya rep l’Olimpiakós, un dels ferms candidats a aquesta Eurolliga. En la primera jornada els grecs van derrotar el Partizan de Belgrad a domicili amb una actuació excel.lent de Sconnie Penn. L’escolta va anotar 27 punts i va ser designat MVP de la setmana a la competició.

Les aspiracions del Joventut d’arribar als quarts de final de la competició passen per guanyar dijous. El base Marcelinho Huertas descriu aquest partit com a clau de cara al futur de la penya a la màxima competició europea.



D’altra banda, el Badalona entrena aquesta tarda amb la vista posada a Oriola. Tot i el moment dolç que viu l’equip, l’actualitat ens porta a parlar de lesions. Recio i Traversa són la cara amarga del Badalona.

Tots dos jugadors van tenir ahir visita mèdica. Javi Recio seguirà un tractament durant 15 dies per intentar evitar el quiròfan abans de l’estiu. Recio, que té un problema al manisc, s’haurà d’operar a final de temporada. D’altra banda, Alejandro Traversa ha de decidir en les properes hores si passa pel quiròfan. El jugador uruguaià només li queda operar-se ja que les alternatives provades fins ara no han donat resultat.

La resta de la plantilla entrenarà aquesta tarda per intentar seguir amb el bon nivell exhibit aquestes darreres jornades. El porter Ruben assegura que tot i el moment que està vivint l’equip és molt complicat repetir el que es va fer l’any passat.

El partit és diumenge a les 5 de la tarda a Oriola.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat