Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La Guàrdia Urbana ha detingut a dos menors d’edat com a presumptes autors de la destrossa d’arbres a Canyadó

La Guàrdia Urbana ha detingut a dos menors d’edat com a presumptes autors de la destrossa d’arbres a Canyadó

Publicada: 20.02.2007Secció: Successos

La policia ha fet pública la detenció dels dos joves, no residents a Badalona, aquest diumenge a tres quarts de vuit del vespre al carrer mentre eren sorpresos mentre arrencaven quatre arbres plantats fa pocs dies. El cas es va instruir a les corresponents diligències judicials i van acabar lliurats als seus pares.



Aquest no és el primer cas d’incivisme que es dóna en el barri de Canyadó i el Manresà. A la zona del Torrent de Vallmajor també es va produir a la detenció de quatre joves, responsables de danys ocasionats a dos concessionaris i també d’arrencar arbres del lloc.

Per tot plegat, s’ha posat en marxa un servei preventiu que està en funcionament des del passat cap de setmana. Amb aquest servei es pretén evitar els actes de destrossa de mobiliari urbà i de l’arbrat.



Pel que fa als veïns ja han anunciat una reunió, de cara a dilluns vinent, entre les tres Associacions de Veïns afectades per aquestes bretolades que són les de Can Canyadó, el Manresà i Iris-Sol- Casagemes. La trobada ha de servir per unir esforços i fer una demanda conjunta d’accions a l’administració local.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat