Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona torna a guanyar i la Penya torna a perdre

Publicada: 19.02.2007Secció: Esports

El Joventut va topar amb el caràcter i amb la fe del ViveMenorca i va perdre per primera vegada en competició oficial amb l’equip insular per 83 a 77. Una altra vegada, els badalonins es van encallar al tercer quart i el partit va quedar encaminat per l’equip de Ricard Casas.

El DKV Joventut es presentava a Menorca amb les baixes de Lubos Barton i Roberto Dueñas que s’havien quedat a Badalona. El base nordamericà, Elmer Bennett, tampoc va poder disputar el partit a causa d’unes molèsties a l’abductor. El Joventut va començar el partit amb tranquilitat i amb la presència de Marcelinho Huertas en el cinc titular. El brasiler va estar molt encertat en la direcció del partit i la penya es feia amb el control del marcador ja en el primer tram de partit. Però a la represa, tot va tornar a canviar. El Menorca va pujar la intensitat i el ritme de joc i a la penya se li va calar el motor. L’atac verdinegre no funcionava i el Menorca se’n va aprofitar aconseguint un avantatge d’11 punts. A pesar de la reacció final de la penya, la victòria es va quedar a Menorca. Tot i les baixes, el tècnic Aíto Garcia Reneses no esperava perdre a la pista del cuer.

El Menorca es feia d’aquesta manera amb la cinquena victòria de la temporada i el Joventut que perdia una gran ocasió per fer-se fort en aquesta quarta plaça.

Un Badalona en ratxa obtè la quarta victòria consecutiva i ja és tercer a la classificació. Els escapulats van vèncer per tres gols a zero al València Mestalla, fent una autèntica exhibició de joc a la primera part.

A la mitja hora de joc els escapulats ja havien deixat el partit vist per sentència. Xavier Monteys “Monty” aprofitant una centrada d´Alain González, materialitzava el primer als onze minuts . El mateix Monty, a la sortida d´una falta picada per Piti, va aconseguir el segon als 20 minuts. Macanàs, a la mitja hora fent una doble rematada, establia el resultat definitiu. En el segon període, els homes de Francisco López, en van tenir prou administrant la renda aconseguida a la primera part. Així el Badalona suma un nou triomf, que deixa l´equip en la tercera posició, a tres punts del segon classificat i ja en zona de play off.

El tècnic escapulat, Francisco López, es va mostrar satisfet pel joc del seu equip. A més a més, cal ressaltar que el porter Ruben va encadenar el quart partit seguit sense encaixar un sol gol, i ja suma 446 minuts imbatut.