Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • L’AMPA del Progrés se senten més tranquils i asseguren que amb les mobilitzacions han aconseguit un compromís real amb les administracions

L’AMPA del Progrés se senten més tranquils i asseguren que amb les mobilitzacions han aconseguit un compromís real amb les administracions

Publicada: 16.02.2007Secció: Educació

Els pares de l’AMPA del CEIP Progrés se senten més tranquils i asseguren que amb les mobilitzacions han aconseguit un compromís real amb les administracions, un calendari d’obres i la programació de visites, cada 15 dies, per comprovar que els treballs van a bon ritme. Tot i això ignoren quan podran fer el trasllat al nou centre.



Així d’esperançat es mostrava el president de l’AMPA del CEIP Progrés. Jordi Albert, explicava al “5 minuts més” el canvi positiu que ha fet aquest projecte encallat des de fa massa anys i que no tot i no tenir data d’acabament els pares ara creuen en el calendari.



La gran pregunta és quan cal fer el trasllat d’un edifici a un altre, una decisió que el Consell Escolar ha traslladat a la Generalitat, tot i que l’administració encara no s’ha pronunciat.



Els pares i mares tornaran divendres de la setmana vinent a la nova ubicació de l’escola al carrer indústria, la que serà la segona visita d’obres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat