Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Economia
        • L’atur a Badalona s’ha situat entorn el 5%, el que significa que hi ha unes 10.000 persones sense feina a la nostra ciutat

L’atur a Badalona s’ha situat entorn el 5%, el que significa que hi ha unes 10.000 persones sense feina a la nostra ciutat

Publicada: 14.02.2007Secció: Economia

Una situació que ha millorat respecte els darrers anys de la dècada dels 80 malgrat que la població ha crescut considerablement. Pel director de Programes de Reactivació Badalona, la ciutat podria generar més llocs de treball.



La xifra de l’atur a Badalona és bona respecte els anys anteriors, tot i que tampoc estem a prop de la plena ocupació, segons ha explicat Oriol Rius, economista i director de Programes de Reactivació Badalona.



Una de les raons d’aquesta millora del nombre de badalonins ocupats es deu a la creació dels dos polígons industrials, el de Les Guixeres i Gran Land. Tot i això Badalona és una ciutat que encara genera pocs llocs de treball en comparació amb localitats similars com Sabadell i Terrassa.



La ciutat Europea del Bàsquet, segons l’economista Oriol Rius, serà un bon eix entorn el que desenvolupar i crear noves possibilitats d’ocupació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat