Botó Contacta amb Badaweb

El CF Badalona va tornar a guanyar a domicili per 0 a 2 al Benidorm

Publicada: 12.02.2007Secció: Esports

El Winterthur Futbol Club Barcelona, contra tot pronostic, va guanyar ahir la Copa del Rey de Málaga després d’escombrar al Reial Madrid a la final per un contundent 53 a 69. Els blaugranes, que en la semifinal es van desempallegar del Joventut, no van donar opció als madrilenys a endur-se el primer títol de la temporada. Un començament clarivident, on el Barça s’imposava per 5 a 21 en els 10 primers minuts, marcarien el ritme del matx. D’aquesta manera, l’equip blaugrana continua la seva particular conexió amb la ciutat malagueña on ja va guanyar la Copa del Rey del 2001 i la Supercopa de 2004, tot i que malauradament va treure la possibilitat a la Penya en semifinals, d’arribar a la desitjada final com a Sevilla 2004.

El jugador del Winterthur FC Barcelona Jordi Trias, que ja va fer un bon partit contra la Penya, va ser nomenat el jugador més valuós de la Copa del Rey d’enguany. Tot i l’eliminació en Copa, el tècnic verdinegre Aíto Garcia Reneses creu que l’equip cada cop va a més.



Ara els verdinegres, ja preparen el següent partit de lliga on visitaran al Vive Menorca per intentar sumar la catorzena victòria a l’ACB.



Per la seva banda, el Club de Futbol Badalona va tornar a guanyar a domicili per 0 a 2 al Benidorm. Amb aquesta victòria, els escapulats ja són cinquens amb els mateixos punts que l’Osca quart i un menys que l’Espanyol B que és tercer.



El Badalona sembla que ja agafa una línia ascendent al sumar ahir a Benidorm la tercera victòria consecutiva de les últimes jornades, després de les aconseguides a l’Olímpic de Terrassa per 0 a 1 i al Centenari davant l’Osca per 2 a 0. L’equip que entrena Francisco Lòpez es va imposar de principi a fi. Al minut 31 de joc, una passada magistral de Piti a Monty va permetre al davanter escapulat marcar amb una espectacular vaselina. A partir de llavors, el badalona es va fer amo i senyor del partit mentre que el Benidorm no inquietava en cap moment la porteria de Ruben. Amb el 0 a 1 en el marcador es va arribar al descans no sense que abans David Prats tingués una molt bona ocasió de fer pujar el 0 a 2 en el marcador. En la segona meitat, l’equip valencià va pujar a la contra deixant així molt espais que el Badalona va aprofitar per marcar el 0 a 2 per mitjà d’un cop de cap de Javier Lezaún al minut 84 de partit. El tècnic escapulat, Francisco Lòpez, es mostrava satisfet pel resultat obtingut.



Amb aquesta victòria, els escapulats no només sumen 9 punts en les últimes 3 jornades sinó que a més a més porten 3 partits sensea encaixar un gol.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat