Botó Contacta amb Badaweb

CiU reclama un pla d’ajuts per rehabilitar els habitatges del Dalt de la Vila

Publicada: 07.02.2007Secció: Política

Convergència i Unió considera que la carta de colors que estableix el cromatisme de les façanes és insuficient si no hi ha aquest pla d’ajuts.



La federació nacionalista retreu a l’actual equip de govern que anunciés fa quatre anys que durant aquest mandat, que ja s’acaba, el Dalt de la Vila tindria un gran protagonisme. Segons la formació, en aquest sentit el govern ha enganyat la gent del nucli històric, perquè els dèficits d’aquest barri continuen essent els mateixos.

Per aquest motiu, el president del grup municipal de CiU, Ferran Falcó, ha reclamat un pla de renovació integral del barri.



Falcó, ha posat de relleu l’alt cost de rehabilitar les cases del nucli històric i la necessitat que es subvencioni els propietaris. Segons CiU la proposta de carta de colors del govern serà útil pels habitatges de nova construcció, però no per aquells on, abans de pintar, s’hagi de renovar la façana.



CiU proposa que els pressupostos d’aquest 2007, que s’han d’aprovar la setmana vinent, incloguin una partida específica d’ajuts a la rehabilitació de façanes al Dalt de la Vila.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat