Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • Un home ha intentat immolar-se i fer explotar tot l’edifici del carrer Garriga 202 de Badalona

Un home ha intentat immolar-se i fer explotar tot l’edifici del carrer Garriga 202 de Badalona

Publicada: 05.02.2007Secció: Successos

El suïcida, natural de Badalona de trenta-dos anys ha intentat treure’s la seva vida i la de la seva mare mitjançant dues bombones de gas. Un fort dispositiu de la Guàrdia Urbana, Mossos i Bombers ha desallotjat els veïns i ha evitat que la situació acabés en tragèdia. Malgrat tot, s’ha hagut de lamentar la mort de la mare del suïcida, presumptament per inhalació de gas.



A les dues del migdia del diumenge, la Guàrdia Urbana de Badalona rebia l’avís d’un veí del carrer Garriga 202 de Badalona que tenia intenció de suïcidar-se i fer explotar l’edifici on vivia a través de dues bombones de gas. Des del 092 s’ha activitat un dispositiu d’emergència que ha desallotjat als veïns dels edificis del costat. Mentrestant, una operadora de la policia ha negociat amb el suïcida perquè desistís. Tot i així, la olor de gas ha estat tan forta que bombers i policia han hagut d’actuar.



La policia es va trobat el cadàver de la mare al seu llit i amb el suïcida amb una forta intoxicació de gas. Una persona explica en declaracions a ràdio ciutat la sorpresa que ha tingut en conèixer que el seu veí ha intentat fer explotar l’edifici.



A les quatre de la tarda els veïns del Carrer Garriga a tocar amb la Plaça Badalona van estat reallotjats a casa seva.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat