Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • Mil megawats de caiguda en el consum elèctric a l’estat espanyol després de l’apagada general de llums d’ahir i durant 5 minuts

Mil megawats de caiguda en el consum elèctric a l’estat espanyol després de l’apagada general de llums d’ahir i durant 5 minuts

Publicada: 02.02.2007Secció: Medi Ambient

L’Ajuntament de Badalona ha estat una de les institucions que ahir també es va afegir a aquesta convocatòria de grups ecologistes i de protecció del medi ambient, a través de la demanda de la Federació de Municipis.



L’objectiu d’aquesta apagada, que va tenir milers de seguidors arreu del món, era la de concienciar a la població mundial sobre la problemàtica de l’escalfament del planeta. Tot i això, l’apagada no es va fer massa evident als carrers ja que l’enllumenat públic va seguir encès. Tot i això, segons Red Eléctrica, el consum va baixar de cop en mil megawats.



La proposta original la va fer ja fa uns dies la ONG Aliança pel planeta i es va fer ahir, perquè avui es presenta a París un document amb les conclusions del quart estudi sobre Canvi Climàtic.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat