Botó Contacta amb Badaweb

La normalitat torna als carrers Solsona i Lepant

Publicada: 01.02.2007Secció: Successos

Els veïns dels carrers Solsona i Lepant han tornat aquesta passada nit a la normalitat després que dimarts a les 9 del vespre van veure com el cablejat elèctric treia guspires fins que es va incendiar del tot. Fecsa Endesa va tallar immediatament el corrent elèctric i per apagar el foc hi va participar una dotació dels bombers de la Generalitat.



El llum ha tornar a poc a poc als habitatges. Alguns veïns van disposar de corrent elèctric cap a quarts de 6 de la matinada, tot i que altres van estar a les fosques fins ben bé les dues del migdia. El problema d’aquest incident serà avaluar els danys que hagi pogut provocar en determinats electrodomèstics dels habitatges afectats. El pitjor de tot, però, va ser l’ensurt que es van endur els veïns.



Una dotació dels bombers de la Generalitat es va desplaçar fins als números 39-41 del carrer Solsona per apagar les flames que en sortien del cablejat elèctric. La companyia Fecsa Endesa també en va rebre l’alerta fet pel qual va tallar el subministrament per tal que els tècnics poguessin resoldre el problema. En total són una 15ena de vivendes les que han estat afectades directament.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat