Botó Contacta amb Badaweb

Els joves que van ocupar una casa al carrer Roger de Flor potser hauran de pagar 5 euros

Publicada: 30.01.2007Secció: Successos

Els dos joves del moviment “Avanguarda”, de l’Assemblea de Joves Independentistes de Badalona, consideren que l’objectiu del judici per l’ocupació que van fer d’un immoble del carrer Roger de Flor és una maniobra per criminalitzar el col·lectiu. La sanció econòmica podria ascendir als 5 euros segons explicaven els imputats.



Tot i que encara no se’n ha de fer pública la resolució definitiva, ahir se’n va celebrar el judici, on els dos joves imputats Adrià Gomis i Marc Galí de 18 i 19, podrien rebre una pena econòmica simbòlica, ja que potser haurien de pagar 5 euros. Per Gomis el procés és una manera més de criminalitzar aquest col·lectiu de joves.



El proper 9 de febrer es farà pública la sentència. Recordem que els dos joves van ocupar una casa al carrer Roger de Flor a principis de mes. Els ocupes van entrar a l’interior de l’habitatge amb l’objectiu de constituir-hi l’Ateneu Popular del Progrés



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat