Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L’edifici de consultes externes de l’Hospital Municipal serà a l’illa compresa entre els carrers de Méndez Núñez, Margarida Xirgu i Seu d’Urgell

L’edifici de consultes externes de l’Hospital Municipal serà a l’illa compresa entre els carrers de Méndez Núñez, Margarida Xirgu i Seu d’Urgell

Publicada: 30.01.2007Secció: Salut

Definitivament, l’ajuntament té la intenció de construir l’edifici de consultes externes de l’Hospital Municipal en l’illa compresa entre els carrers de Méndez Núñez, Margarida Xirgu i Seu d’Urgell. Això tot i les queixes d’alguns veïns de Casagemes. És un dels temes del ple ordinari del mes de gener, que se celebra aquest vespre.



El nou edifici de consultes externes quedarà, segons l’alcaldessa Maite Arqué, del tot integrat a la zona ja que la meitat del seu volum quedarà sota el nivell del carrer.



L’arribada al ple dels primers tràmits per la construcció de les noves consultes externes deixa clares les intencions municipals lluny de les demandes veïnals. Molts residents de la zona havien reclamat que en aquest espai d’equipaments hi hagués una biblioteca, una escola bressol o un centre cívic.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat