Botó Contacta amb Badaweb

La grip colapse els hospitals

Publicada: 29.01.2007Secció: Salut

L’Hospital de Badalona ha vist incrementar fins a un 15 per cent el nombre d’ingressos de pacients fràgils en un any en que la grip s’ha fet esperar per unes temperatures càlides que s’han allargat en ple hivern. A aquestes alçades del mes de gener sembla que l’epidèmia de la grip ja ha començat entre la població general, tot i que sense provocar col·lapses.



Els pacients més fràgils han estat els ciutadans que més han patit, en la seva pròpia salut, el canvi climàtic. Així ho ha assegurat el cap d’Urgències i Emergències de Badalona Serveis Assistencials, Jordi Ibáñez ja que aquest 2007 s’ha vist incrementar fins a un 15 per cent el nombre d’ingressos d’aquest tipus de malalts.



El Pla Integral de Catalunya del Departament de Salut és l’encarregat de posar en marxa els mecanismes que han de controlar l’epidèmia de la grip entre la població catalana. La grip aquest any s’ha fet esperar i s’ha presentat amb l’arribada del fred. Des de l’Hospital de Badalona, Ibáñez, assegura que s’ha vist un increment del nombre de casos, tot i que de manera sostinguda.



Tot i que la grip de moment ha tingut una presència poc destacada en comparació amb d’altres anys, els serveis sanitaris continuen recomanant la vacunació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat