Botó Contacta amb Badaweb

La Penya i el Badalona triomfen aquest cap de setmana

Publicada: 29.01.2007Secció: Esports

El Joventut va arrencar una victòria clau de la pista de l’Estudiantes. La penya va plantejar un joc excel.lent en un partit molt disputat i que va acabar amb el resultat de 75 a 83.

Els verdinegres van ser un huracà en els primers compassos de partit aconseguint un avantatge de 9 punts en tan sols cinc minuts.

La sortida en tromba dels verdinegres va obrir un forat al marcador que la penya, de la mà d’un genial Elmer Bennett, va saber gestionar fins el final de partit.

L’Estudiantes va reaccionar però no va aconseguir mai capgirar el marcador. Durant tot el partit, el Joventut va anar responent amb serenitat a totes les embastides dels estudiantils. Tot i així els homes d’Aíto Garcia Reneses no van poder trencar el partit en cap moment. La genialitat de Lubos Barton i la sang freda d’Elmer Bennett van pemetre a la penya mantenir la diferència i no caure en els errors de Zagreb. El base nordamericà va encistellar en moments claus i de forma espectacular. El tècnic Aíto Garcia Reneses assenyala que Bennett està sempre apunt per acabar atacs decisius.

La sensacional defensa del Joventut durant els 40 minuts va ser una altra vegada clau per acabar sumant una nova victòria.

D’altra banda, el Club de Futbol Badalona va sumar el seu setè triomf a la Segona B, en guanyar el líder, el Terrassa, per 0 a 1. Els escapulats sumen ja 29 punts i es situen a només 3 de la zona de play off.

Només una setmana després de perdre a casa davant la Gramenet, el Badalona va ser capaç de guanyar en un camp, el del Terrassa, on encara no hi havia guanyat cap equip en tota la temporada.

La primera part va ser del tot igualada i no hi va haver pràcticament ocasions per cap dels dos conjunts. El Terrassa només podia xutar des de fora l’àrea i el Badalona controlava el mig del camp però no aconseguia arribar a porteria. Però just abans d’arribar al descans el Terrassa es quedava amb 10 homes, després de l’expulsió de Jonathan Torres per doble amonestació, i aquest fet va marcar el desenllaç del partit.

El conjunt de Francisco no va desaprofitar l’oportunitat de jugar amb superioritat numèrica i va començar a crear perill a la poteria de Morales.

Al minut 15 de la segona part, l’entrada de Piti donava profunditat al Badalona, que arribava amb més claretat a la porteria del Terrassa. I al minut 22 va arribar el gol. David Prats aprofitava perfectament una passada en profunditat de Monty per fer pujar el 0 a 1 i treure’s d’aquesta manera l’espina de la sequera golejadora que arrossegava.

Només un minut després el mateix Prats podria haver sentenciat però un inspiradíssim Morales ho va impedir. Amb el partit ja encarrilat, el Terrassa es va quedar amb 9 homes damunt el terreny de joc per l’expulsió de Dani Marin i a punt va estar Roberto Encinas de marcar el segon gol, però el seu xut va sortit desviat per damunt del travesser.

El tècnic del Badalona, Francisco, reconiexia el mèrit de guanyar al camp del líder

D’altra banda, avui es coneixerà l’abast de la situació de Pere Tarradellas, que es va lesionar al genoll en l’entrenament de dissabte. Aquest matí se li practicarà una ressonància magnètica que permetrà sortir de dubtes.