Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Joventut disputa demà la dinovena jornada de la lliga ACB a la pista de l’Estudiantes

El Joventut disputa demà la dinovena jornada de la lliga ACB a la pista de l’Estudiantes

Publicada: 26.01.2007Secció: Esports

El partit es jugarà finalment a les 8 de la tarda i no a les 7 com estava previst en un principi. La penya ha entrenat aquest matí i demà agafarà el vol cap a Madrid.

L’Estudiantes de Pedro Martínez no ha tingut una setmana tranquila. Iker Iturbe i Javier Mendiburu han patit molèsties físiques que no els han permès entrenar amb normalitat. De totes maneres, amb la victòria en la darrera jornada de la FIBA EUROCUP els madrilenys són líders del seu grup i a un sol pas de classificar-se pels quarts de final de la competicio. El tècnic ajudant del Joventut, Sito Alonso, assegura que el partit de dissabte serà molt complicat.



El Joventut és quart a la classificació amb 11 victòries i set derrotes i intentarà davant l’Estu recuperar el bon joc que fa unes setmanes que no acaba de trobar. L’Estudiantes és tretzè amb 7 victòries i 11 derrotes





El Badalona juga diumenge al camp del Terrassa, on intentarà repetir el resultat positiu de la temporada passada, quan va aconseguir la victòria per un gol a dos capgirant un marcador advers.



El Terrassa és el líder actual del grup. Només ha perdut tres partits en les 20 jornades disputades fins aquest moment. A més a més, els egarencs estan imbatuts al seu Estadi. Amb 41 punts sumats, els del Vallès, tenen molt números per acabar campions al final de la temporada. Per tant , puntuar a Terrassa és un repte important per un Badalona que vol demostrar que és capaç de guanyar a qualsevol. El tècnic egarenc, Miguel Alvarez admet que els dos equips es coneixen molt.



Si no hi ha cap novetat important a l´entrenament de demà , el tècnic escapulat, Francisco López podrà comptar amb tot el planter, a excepció del migcampista Juanma Pons que podria estar ja a punt la propera setmana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat