Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • L’AMPA dels CEIP Progrés ha de decidir si les classes es traslladen a la nova ubicació el mes de març o esperar-se al setembre

L’AMPA dels CEIP Progrés ha de decidir si les classes es traslladen a la nova ubicació el mes de març o esperar-se al setembre

Publicada: 26.01.2007Secció: Educació

Aquest ha estat el plantejament que s’ha fet a pares i mares del centre educatiu en una reunió, de més de dues hores, amb la Generalitat i l’Ajuntament.



I és que en un primer moment la nova escola Progrés havia de ser d’una línia. Ara, però, el Departament d’Ensenyament ha anunciat que en tindrà dues i ahir mateix se’n van adjudicar les obres d’aquesta segona línia.

D’aquesta manera la Generalitat ha plantejat als pares dos escenaris possibles. Primer: Si en el Consell Escolar del dia 29 de gener els pares opten per anar a la nova escola de cara al proper mes de març, ho podran fer. Tot i això, hauran de tenir present que hauran de conviure amb les obres d’infrastructura de la segona línia amb el que comporta en l’exposició de risc d’incidents i l’alentiment de les obres globals.

Segon: Poden decidir esperar a fer el trasllat un cop acabat el curs i començar les classes al setembre al nou edifici. Una possibilitat que ha de contribuir a que els treballs de l’equipament es facin de forma més ràpida, i per tant les obres s’acabaran abans. En aquest supòsit els alumnes haurien de romandre als actuals barracots fins el mes de juny.

A més, la Generalitat s’ha compromès a fer una seguiment del calendari en mà i de manera permanent de les obres.

Els pares ara han de decidir quina opció de les dues adopten. Però s’ha vist clarament a la roda de premsa que la Generalitat és partidària d’acabar el curs a l’actual ubicació i començar el setembre a la nova escola.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat