Botó Contacta amb Badaweb

El Joventut es queda a les portes de la victòria a la pista de la CIBONA de Zagreb

Publicada: 25.01.2007Secció: Esports

L’espectacular segona part dels verdinegres s’acaba quedant sense premi. Resultat final 77 a 74.

L’encert dels jugadors croats en el tram final de partit fan inútil la gran remuntada de la penya en el tercer quart. 8 punts de la Cibona, sense error, en l’últim minut capgiren un marcador que semblava definitiu a favor de la penya. De totes maneres, el partit havia començat de forma molt diferent.

El Joventut com ja ens té acostumats en els darrers partits, va sortir adormit i sense intensitat. Això ho van aprofitar els locals per agafar una renda de 10 punts en els primers tres minuts de joc. La reacció de la penya va arribar, però tot i així, la Cibona aconseguia un avantatge de 15 punts al descans. Al tercer quart, el Joventut va desplegar les seves armes. Els homes d’Aíto van defensar a un altíssim nivell i van atacar amb molta rapidesa la cistella croata. Això els va permetre aconseguir un parcial de 25 a 9 i agafar les regnes del partit. La igualtat va regnar fins el final del matx però els croats van jugar amb encert en el tram definitiu.

El tècnic Aíto Garcia Reneses va reconèixer que la irregularitat ha estat el gran mal del seu equip

El Badalona continua treballant per intentar puntuar diumenge al camp del Terrassa. Javier Lezaun, que ahir es va lesionar a l´entrenament, és dubte per aquest partit

La principal novetat de l´entrenament d´ahir al camp del centenari, va ser l´esquinç de grau 1 que va patir el davanter Javier Lezaun. De moment, aquesta circumstància el fa ser dubte de cara al partit de diumenge contra el Terrassa. Per la seva banda , la recuperació del migcampista Juanma Pons, marxa pel bon camí, i podria reaparèixer en el proper partit a casa contra L´Osca. Pel que fa al darrer fitxatge escapulat, Piti, es mostra encantat per l´ambient que s´ha trobat en el vestidor, i contempla amb bons ulls, la possibilitat que Francisco li doni el comandament de l´equip diumenge vinent al camp del líder. L´equip es tornarà a entrenar aquesta tarda a partir de les 4 al camp del centenari