Botó Contacta amb Badaweb

Segona mobilització de l'AMPA del CEIP Progrés

Publicada: 25.01.2007Secció: Educació

Els pares i mares de l’AMPA i del Consell Escolar del CEIP Progrés surten aquesta tarda, a tres quarts de 7, en la que serà la segona mobilització per demanar explicacions pel retard que pateixen les obres del nou centre.



La manifestació sortirà de l’escola i marxarà fins a l’Ajuntament on a les 7 de la tarda tenen prevista una reunió amb membres del consistori i responsables d’Ensenyament de la Generalitat.

El regidor d’educació a l’Ajuntament, Àlex Mañas, explicava en una tertúlia al “5 minust més” que es mostra decebut per la gestió informativa que ha fet la Generalitat sobre aquest tema. El regidor d’Iniciativa per Catalunya Verds assegura que s’ha sentit utilitzat per haver fet de mitjancer entre el govern autonòmic i l’AMPA del CEIP Progrés.



Precisament sobre aquest tema la diputada d’Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa, Dolors Camats, ha preguntat al Govern català sobre el calendari d’obres del futur edifici del CEIP Progrés i si es podran utilitzar pel proper curs 2007-2008.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat