Botó Contacta amb Badaweb

Un detingut d’origen marroquí a Badalona en una operació contra el terrorisme islamista

Publicada: 24.01.2007Secció: Successos

Segons COM Ràdio el detingut està relacionat amb el robatori i la falsificació de documents que haurien utilitzat els terroristes.



Segons fonts de la lluita antiterrorista la detenció s’ha realitzat aquesta matinada a la ciutat, tot i que encara es desconeix la zona on s’ha practicat.



Les mateixes fonts informen que el detingut està relacionat amb una de les operacions contra el terrorisme que ja s’han realitzat fins el moment, tot i que no s’ha confirmat quina. Això sí, s’ha confirmat que no es tracta de l’operació Segell 2, una operació que ara fa tres setmanes va acabar amb la detenció d’una persona a Santa Coloma de Gramenet per haver ajudat presumptament a fugir a un terrorista implicat en l’atemptat de Madrid.



La detenció d’avui podria doncs, està relacionada amb l’operació Trigris que al juny de 2005 es va tancar amb la retenció de Samir Tatah, responsable de la xarxa Al Zarqawi a l’estat, encarregat de reclutar joves màrtirs i enviar-los a camps d’entrenament a l’Irak. Aquesta dada, però, encara està per determinar.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat