Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • L’Escola Ítaca de Sant Mori de Llefià és un dels centres que es va afegir al projecte de Pla d'Entorn

L’Escola Ítaca de Sant Mori de Llefià és un dels centres que es va afegir al projecte de Pla d'Entorn

Publicada: 24.01.2007Secció: Educació

Els veïns de Sant Mori de Llefià reben amb molta il·lusió l’aprovació que ha fet l’Ajuntament de Badalona en la que confirma el CEIP Ítaca com el primer de la ciutat en participar del projecte de Pla d’Entorn. Escola i Associació de Veïns fa temps que utilitzen l’equipament en moments puntuals, tot i que al mes de març se’n regularà el seu ús definitivament.



Aquesta és una de les iniciatives proposades al Fòrum Badalona Educa dins del Projecte Educatiu de Ciutat. L’Escola Ítaca de Sant Mori de Llefià és un dels centres que es va afegir al projecte com a prova pilot. I és que l’Associació de Veïns del barri ja feia un temps que utilitzava les pistes d’aquest centre educatiu ja que molts dels joves i infants del barri saltaven les tanques dels patis per poder jugar en horaris i dies en que les instal·lacions estan tancades. Pel president de l’Associació de Veïns de Sant Mori de Llefià, Francisco Lillo, la mesura implica més equipaments i espais perquè en puguin gaudir tots els ciutadans.



D’aquesta manera l’Ajuntament de Badalona aconsegueix regular el fet d’obrir les escoles públiques a la ciutadania, almenys de moment, l’escola Ítaca. En aquest sentit, Lillo assenyala que altres centres del barri haurien d’afegir-se al programa per evitar un greuge comparatiu entre centres docents.



El document aprovat aquesta setmana, i que es posarà en pràctica a partir del mes de març, preveu incrementar l’ús de les instal·lacions de col·legis fora de l’horari escolar. El projecte s’ha treballat amb l’AMPA i la direcció del CEIP Ítaca.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat