Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La policia ha detingut dos veïns de Santa Coloma que cometien robatoris agredint amb violència les seves víctimes

La policia ha detingut dos veïns de Santa Coloma que cometien robatoris agredint amb violència les seves víctimes

Publicada: 22.01.2007Secció: Successos

Es tracta de dos homes, de 18 i 22 anys. El passat 24 de desembre la comissaria de Badalona va rebre una trucada per un robatori amb violència i intimidació. La víctima, de 21 anys, va dir que dos joves li havien colpejat la cara i el cos mentre li robaven el que duia a sobre, a més d’intimidar-la amb una navalla. De fet, la víctima va acabar amb traumatismes i contusions al cos i amb el nas trencat.



El mateix dia, una altra persona, de 28 anys, va interposar una denúncia per fets similars. La víctima va ser apallissada quan els agressors, amb la seva targeta de crèdit a la mà, van comprovar que el número secret que els havia donat no era correcte.



La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra a Badalona va relacionar els dos casos amb els detinguts, Sergio DV, que té antecedents, i Jaime SC. Tots dos van ser arrestats a Badalona el passat 9 de gener.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat