Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Les malalties inflamatòries intestinals han estat el focus d’interès d’investigadors d’arreu que s’han trobat a Can Ruti

Les malalties inflamatòries intestinals han estat el focus d’interès d’investigadors d’arreu que s’han trobat a Can Ruti

Publicada: 22.01.2007Secció: Salut

Can Ruti ha acollit aquest cap de setmana un curs sobre els últims avenços en el tractament d’aquest tipus de patologies digestives, com són la colitis ulcerosa i la colitis indeterminada, o la malaltia de Crohn.



Precisament, el curs ha coincidit amb el 75è aniversari d’aquesta última malaltia, que van descriure els doctors Crohn, Ginzburg i Oppenheimer. És per aquest motiu que un dels convidats ha estat un dels pioners en l’estudi de la malaltia inflamatòria intestinal, el professor David Sachar, de l’Hospital Mount Sinai de Nova York.



Aquest tipus de cursos intenten combinar explicacions sobre els aspectes bàsics de la malaltia amb d’altres sobre la pràctica mèdica diària. El curs sobre malalties inflamatòries intestinals celebrat a Can Ruti ha comptat amb especialistes de prestigi de diversos hospitals europeus i americans.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat