Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • López Guardiola ha assegurat que es pot passejar amb tranquil.litat pel parc tot i les obres de condicionament

López Guardiola ha assegurat que es pot passejar amb tranquil.litat pel parc tot i les obres de condicionament

Publicada: 22.01.2007Secció: Urbanisme

L’ajuntament de Badalona aprovarà en el ple municipal d’aquest mes o en el de febrer el pressupost per contractar una empresa de seguretat que faci la vigilància dia i nit del parc de Ca l’Arnús. El regidor d’Urbanisme, Francesc López Guardiola, ha assegurat que es pot passejar amb tranquil.litat pel parc tot i les obres de condicionament. El regidor respon així a les crítiques recents de la Federació d’Associacions de Veïns, la FAVB, que ha denunciat que el parc està tancat al públic.



Segons el regidor, el parc no s’ha inaugurat perquè al seu interior s’hi fan obres. Tot i això, López Guardiola diu que s’hi pot accedir amb seguretat perquè, a més, la policia local vigila des de fa un temps aquest espai verd i ho farà fins que entri l’empresa especialitzada.



La FAVB ha criticat també el retard en les obres de posada a punt del parc per tal que sigui visitable tant a les zones a l’aire lliure com als edificis que s’hi conserven. Urbanisme assegura que no s’ha parat de treballar per condicionar Ca l’Arnús i que s’ha fet un esforç amb el pressupost municipal perquè això sigui possible.



En l’actualitat el parc de Ca l’Arnús, al barri de Casagemes, se sotmet a la segona fase d’obres. Aquesta fase afecta, entre d’altres, la zona a tocar del lateral de l’autopista, i la casa pairal.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat