Botó Contacta amb Badaweb

Es recullen 415 arbres de Nadal en la campanya de recollida selectiva

Publicada: 18.01.2007Secció: Medi Ambient

L’Àmbit de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona ha recollit 415 arbres de Nadal en la campanya anual de recollida selectiva. Tots els ciutadans que hagin utilitzat una espècie mediterrània per decorar les seves llars la podran replantar el 4 de febrer en un acte popular.



Els ciutadans han pogut deixar el seu arbre de Nadal al costat dels contenidors de la brossa, que s’han recollit al llarg d’una setmana, del 7 al 14 de gener. Un servei especial els ha transportat després fins a una planta de compostatge per la seva trituració i transformació en compost. La campanya s’ha realitzat amb la col·laboració d’URBASER i COINRE que tenen adjudicat part del manteniment del verd urbà de la ciutat.



Pel que fa als ciutadans que han utilitzat per la decoració nadalenca arbres mediterranis estan convocats el proper 4 de febrer en una plantada d’arbres que l’Ajuntament ha organitzat a la Serralada de Marina. El consistori té previst en aquesta ocasió plantar els arboços que ha fet servir per decorar la Casa de la Vila, el Museu i l’Àmbit de Medi Ambient.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat